Workshop Social Media Gemeentehuis Oss

Bedankt voor jouw bezoek aan de workshop “Social Media en Ondernemen”. Ik vond het enorm leuk om deze workshop aan jou en je collega-ondernemers te geven. En ik hoop dat het een waardevolle workshop voor je was.

Zoals beloofd vind je hier de hand-out van de Social Media workshop, bestaande uit alle slides. Op die manier kun je de informatie altijd nog eens teruglezen en wordt de workshop nog waardevoller voor jou en je business.


Hand-out Workshop

Klik hier of op de afbeelding aan de rechterkant om de hand-out te openen. Het is een PDF die je gemakkelijk kunt downloaden en op je computer bewaren.

Voel je natuurlijk vrij om deze hand-out te delen met jouw netwerk. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Graag zelfs! Het is mijn stellige overtuiging dat als (lokale) ondernemers elkaar helpen, iedereen daar beter van wordt.

Daarnaast had ik je ook nog beloofd dat ik je een mooi en exclusief aanbod zou doen. Dat lees je hieronder.


Aanbod: De Social Media Succes Academy

Ja, je leest het goed: de Social Media Succes Academy: een volledige online Academy waar je helemaal in je eigen tempo van alles kunt leren over hoe je Facebook, Linkedin en Twitter zo goed mogelijk inzet. De Academy bestaat uit meer dan 70 online video’s met stap-voor-stap instructies hoe je bepaalde zaken instelt en inzet op de drie belangrijkste Social Media platforms van Nederland!

Het doel van de Social Media Succes Academy is om jou en je bedrijf te helpen om jezelf professioneel te vertegenwoordigen op de verschillende sociale media platforms en om ze te gebruiken voor jouw verschillende bedrijfsfuncties, zoals verkoop, marketing en (eventueel) werving & selectie.

Het merendeel van de lessen zijn zgn. schermcast video’s met voice-overs die gemakkelijk te volgen zijn voor zowel ervaren als beginnende gebruikers van sociale media. Daarnaast bevat de Social Media Succes Academy een aantal secties met verklarende woordenlijsten en handige links die je verder helpen op weg naar jouw business succes met behulp van Social Media!

Zoals gezegd, bevat de Social Media Succes Academy meer dan 70 video’s waar jij gedurende 1 maand (31 dagen) onbeperkt gebruik van kan maken. Om er zeker van te zijn dat je niets overslaat of onnodig dubbel doet, wordt jouw eigen voortgang bijgehouden. Je weet dus altijd welke lessen je al wel en welke je nog niet gevolgd hebt. Wel zo handig!

De Social Media Succes Academy is een Academy die internationaal (meerdere landen in Europa) wordt ingezet en zijn roots heeft in Finland. Dat betekent dat de video’s in het Engels zijn ingesproken. Maar omdat Facebook, Linkedin en Twitter over de hele wereld hetzelfde eruit zien, kun je heel goed zien wat jij op jouw Social Media profielen moet (na)doen. Bovendien kun je de video’s altijd op pauze zetten (Tip!) en weer terugkijken.

De voordelen op een rij:

 • Meer dan 70 online lessen (trainingsvideo’s)
 • Meer dan 3 uur aan video materiaal!
 • Focus op Facebook, Linkedin en Twitter
 • 31 dagen onbeperkt toegang (= ruim voldoende)
 • Je kunt in je eigen tempo en in je eigen tijd de lessen volgen
 • Individuele voortgang wordt automatisch bijgehouden
 • Geschikt voor minder en meer ervaren ondernemers
 • Super gemakkelijk te gebruiken
 • De trainingsvideo’s zijn heel goed te volgen
 • Honderden ondernemers in heel Europa volgen deze lessen
 • Je kunt de lessen altijd pauzeren en weer terugkijken
 • Werkt op alle devices (dus ook op je smartphone of iPad)
 • Alles draait in een beveiligde omgeving (HTTPS)
 • Nu met 75% korting!

Exclusief aanbod: Meer dan 75% korting!

Omdat ik je graag verder op weg help (na de workshop), bied ik je met alle plezier de Social Media Succes Academy aan met een korting van meer dan 75%! De totale waarde van deze Academy is zeker € 400,- (of zelfs meer). De lessen zijn goed en zeer zorgvuldig opgebouwd, ze bieden jou en je business veel waarde en kunnen je helpen om meer omzet te gaan halen met behulp van Social Media.

Daarom bied ik je de Social Media Succes Academy graag aan voor de zeer scherpe prijs van € 97,- inclusief BTW (dat is € 80,- excl. BTW)! Dus, neem je business serieus en ga verder met Social Media aan de slag! De beste en gemakkelijkste eerstvolgende stap is de Academy te gaan volgen.


Klik nu op de knop “Voeg toe aan winkelwagen” of hier en doe mee!!!

* Zodra je op de knop hebt gedrukt, kom je op de betaalpagina (van PayPro). Daar wordt je gevraagd op welke wijze je wilt betalen. Je email adres en je naam hebben we nodig voor de factuur en voor jouw inlog gegevens in je eigen Social Media Succes Academy.