Workshops Social Media bij WERKcaffee in Oss

Op vrijdag 2 en 9 september verzorgt Erwin van Litsenburg twee workshops “Introductie Social Media” en “Upgraden van je Linkedin Profiel” in het WERKcaffee in Oss. Het WERKcaffee is een praktische en prettige omgeving, functioneel en sfeervol ingericht, toegankelijk voor werknemers, werkgevers en werkzoekenden. Je kunt er werken, relaties ontmoeten en om HR-advies vragen. Kortom, een multifunctionele plek waar WERK aangenaam centraal staat.

2 september: Workshop introductie Social Media

Tijdens de workshop staat centraal wat Social Media zijn, waarom platforms als Facebook, Twitter en Linkedin zo populair zijn en hoe je meer kunt bereiken door met Social Media aan de slag te gaan.

9 september: Workshop upgraden van je Linkedin profiel

LinkedIn is niet meer weg te denken als hulpmiddel in het hedendaagse zakelijke verkeer. Maar het is nog lang niet voor iedereen helder wat je allemaal met LinkedIn kan doen en hoe je LinkedIn kan inzetten. De eerste en zeer belangrijke stap is een goed, volledig en aantrekkelijk Linkedin profiel hebben. Na de Linkedin workshop heeft u een (veel) beter en completer Linkedin profiel.

Dus kom je uit de omgeving van Oss of Den Bosch en wil je weten waar je op moet letten in het gebruik van Social Media? Kom dan op 2 september a.s. naar de workshop Introductie Social Media in WERKcaffee Oss. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot max. 16.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een hapje en een drankje in de lunchroom van het WERKcaffee. Kosten: 95 Euro excl BTW, incl. koffie, thee en drankje na afloop.

Adres & Contact
WERKcaffee Oss
Oostwal 202
5341 KS OSS
T 0412 634 748
E info@werkcaffeeoss.nl
I www.werkcaffeeoss.nl

De brochure voor deze en andere workshops kun je hier downloaden. Hiermee kun je ook inschrijven. Wie weet tot vrijdag!

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter