Wat is Facebook EdgeRank? (Infographic)

Een gemiddelde Facebook gebruiker heeft 130 vrienden en is van enkele tientallen pagina’s fan. Met de toename in Facebook gebruik zal dit aantal alleen maar stijgen. Dit betekent dus dat het steeds belangrijker wordt om op het juiste moment en op de juiste manier Facebook posts te plaatsen. Onderstaande infographic laat zien hoe je dat doet …

What is EdgeRank?

Source: CopyPress


Social Media Succes Academy

Hopelijk vond je bovenstaande blog artikel leuk en interessant … Wil jij zelf van alles te weten komen over hoe je LinkedIn, Facebook & Twitter succesvol inzet? Hoe je meer omzet kunt halen via Social Media? En hoe je beter gevonden worden via Google?

Leer dan thuis & in je eigen tempo hoe jij jezelf professioneel kunt presenteren op de verschillende Social Media platforms! Volg de “Social Media Succes Academy” met meer dan 70 online lessen.

Ga Naar De Social Media Succes Academy >

Tags:

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter