Verbazingwekkend: Social Media Teller

verbazingwekkende social media cijfersHieronder staat de ‘realtime’ Social Media Teller van Gary Hayes. Hij laat met deze teller zien hoe de wereld aan het veranderen is en dat Social Media een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Zoals je op de foto ziet, is de Social Media Teller ook te gebruiken op de iPad. Deze App vind je Apple App Store.

Wat doe jij met Social Media?

Social Media is een niet te ontkennen factor en je moet als bedrijf of als professional Social Media inzetten om succesvol te blijven. Andersom geredeneerd: als je niet op Social Media actief bent, dan ben je wellicht snel out-of-business!

We zijn benieuwd naar jouw mening over Social Media. Wat doe je ermee? Wat wil je ermee bereiken? Waar loop je tegenaan? Welke vragen heb je erover? Etc. Etc.

Laat jouw reactie achter onder aan dit artikel. We zijn benieuwd!

De teller

Jouw mening?

Heb jij een mening, vraag of iets anders over Social Media? Laat ‘m hieronder achter. Natuurlijk mag je dit artikel Leuk vinden op Facebook of Tweeten op Twitter. Gebruik daarvoor de buttons. Bedankt voor je reactie!

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter