Compleet zakelijk Twitter profiel

Twitter is een internetdienst met ruim 200 miljoen gebruikers, waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren (twitteren of tweeten genoemd). Door de combinatie van webloggen met instant messaging wordt het ook wel microbloggen genoemd.

Als u zakelijk gaat Twitteren, dan bereikt u grote groepen mensen (prospects en klanten, maar ook concurrenten) die u actief kunnen gaan volgen. Zij lezen veel over uw bedrijf en leren u op die manier kennen. Dat kan weer leiden tot meer bezoekers op uw website en meer omzet.

Het middel om dit te bereiken is een zakelijk Twitter profiel. Met een Twitter profiel heeft u een conversatie kanaal gecreëerd en kunt u met uw omgeving communiceren. U kunt ook uw website koppelen aan uw Twitter activiteiten. Dat maakt Twitter enorm effectief voor uw business.

Waarom een zakelijk Twitter profiel

 • U bent nog niet actief (genoeg) op Twitter, men kan u daar nog niet vinden
 • U wilt extra bezoekers genereren naar uw website of bedrijf
 • U wilt meer met uw doelgroep in gesprek raken
 • U ziet dat uw prospects, klanten en concurrenten steeds vaker op Twitter zijn
 • U wilt meer naamsbekendheid en werken aan uw imago

Als u zich herkent in één of meer van bovenstaande punten dan bent u bij SocialMediaSucces aan het juiste adres voor een fantastisch Twitter profiel in uw eigen huisstijl.

Twitter profielen van SocialMediaSucces

Bij SocialMediaSucces hebben we goed nagedacht over zaken waar u als klant het meeste belang bij heeft. Daarom voldoen onze Twitter profielen altijd standaard aan onderstaande voordelen:

 • Uw eigen Twitter profiel (30 veel gebruikte Twitter tools)
 • Volledig geconfigureerd met uw bedrijfsgegevens
 • Met achtergrondafbeelding, kleurstelling en profielfoto in uw huisstijl
 • Inclusief unieke en aantrekkelijke bio (kort omschrijving van uw bedrijf)
 • Eventueel gekoppeld aan uw Facebook pagina (Tweets worden automatisch gepost op Facebook)

Naast bovengenoemde standaard eigenschappen, kunnen wij u ook helpen met de volgende diensten:

 • Gestructureerd en gericht andere Twitteraars volgen (zodat zij u terug volgen)
 • Twitter monitoren, zodat u weet wat er over u gezegd wordt
 • Namens u tweets plaatsen (vooraf afgestemd en ingepland)
 • En nog veel meer … vraag naar de mogelijkheden

Stappenplan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die SocialMediaSucces u kan bieden op Twitter? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren het volgende stappenplan:

Stap 1. Offerte

In deze stap maken we afspraken zodat voor alle partijen helder is wat er zal worden opgeleverd op hoofdlijnen. Als we het hier over eens zijn dan leidt dit tot een door beide partijen ondertekende opdrachtbevestiging. De details van elke fase (wie doet wat wanneer), worden samen met u afgestemd

Stap 2. Specificatie

In deze stap zetten we de puntjes op de “i” voor wat betreft de exacte eisen en wensen voor het Twitter profiel. Dit leidt tot een set met functionele eisen en wensen

Stap 3. Realisatie

In deze stap wordt een werkende versie van het nieuwe Twitter profiel opgeleverd, een proefversie, versie 0.9

Stap 4. Oplevering

In deze stap zijn de opmerkingen en bevindingen uit stap 3 verwerkt en wordt een volledig werkend Twitter profiel opgeleverd

Resultaat

Het resultaat is een Twitter profiel waar u en uw bedrijf als kersverse eigenaar met recht trots op zult zijn en dat kan leiden tot vele nieuwe contacten en meer bekendheid!

Investering

Een Twitter profiel bij SocialMediaSucces kunt u al bestellen vanaf € 197,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of met ons in contact komen over uw nieuwe Twitter profiel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via 073 700 3401 of via het contactformulier.

Bestel hier uw Twitter profiel