Wil Jij Ook Alles Weten Over Facebook, LinkedIn & Twitter?

Wil Jij Ook Veel Meer Omzet Halen Via Social Media?

Wil Jij Beter En Sneller Gevonden Worden Via Google?


Leer Dan Thuis & In Je Eigen Tempo Hoe Jij Jezelf Professioneel

Kunt Presenteren Op De Verschillende Social Media Sites …

 

Afzender:       Erwin van Litsenburg
Datum:           28 October 2021
Onderwerp:    Internationaal Erkende Social Media Succes Academy Nu In Nederland!


 

Erwin van Litsenburg

Erwin van Litsenburg

Mijn naam is Erwin van Litsenburg, bedenker en eigenaar van Social Media Succes. Met Social Media Succes help ik ondernemers en professionals bij het goed inzetten en gebruiken van Social Media. Tot een tijdje terug was ik ook mede-eigenaar van RulersGroup; een bedrijf dat zich bezig houdt met Recruitment en Training van ICT professionals. Vanaf 2008 haalden wij steeds meer van onze bezoekers en omzet binnen via Social Media. Dat deden we door flink aanwezig te zijn op Facebook, Twitter en in LinkedIn groepen.

We hadden zelfs een zeer succesvolle LinkedIn groep gemaakt (ICT Professionals & Opdrachtgevers), die tot op de dag van vandaag nog floreert en waar bijna 20.000 ICT’ers actief lid van zijn en waar dagelijks tientallen discussies en jobs worden geplaatst!

Dat “succes” is niet onopgemerkt gebleven en steeds meer bedrijven en professionals begonnen mij te bevragen hoe ik toch zoveel Facebook Fans, Twitter volgers en LinkedIn connecties en groepsleden had gekregen. Natuurlijk vond ik het allereerst een leuk gespreksonderwerp, maar vooral zag ik dat Social Media een onmisbaar zakelijk tool zou worden.

En wat blijkt vandaag de dag … bijna elk bedrijf en professional is ermee aan de slag!

 

 

Social Media Succes Ziet Het Licht

 

Zoals gezegd: door de jaren heen kreeg ik steeds meer verstand van en ervaring in het toepassen van Social Media. Ik kreeg er steeds meer interesse in en die leidde tot fascinatie (momenteel is het misschien zelfs wel een verslaving …). Ik begon in 2010 daarom met het uitdenken van manieren hoe ik professionals het beste kon helpen om hun wegwijs te maken op Social Media. Dat heeft geleid tot mijn bedrijf Social Media Succes.

Met Social Media Succes heb ik behoorlijk wat diensten en producten ontwikkeld waarmee ik tal van professionals en bedrijven heb ondersteund en nu nog steeds ondersteun. Daarbij moet je denken aan workshops, strategie sessies, webcare diensten, het opzetten van Facebook pagina’s en Twitter accounts, etc. etc.

Een rode draad was en is altijd geweest: het overdragen van kennis over Social Media. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je ZELF met Social Media aan de slag gaat, je het beste resultaat behaalt. Je komt dan namelijk het meest authentiek over en dat waarderen je klanten en prospects. Daarom heb ik er ook voor gekozen om een internationaal erkende Social Media Academy aan te bieden, waarmee jij als professional (of je nu een eigen bedrijf hebben of niet) het meeste uit Social Media kunt halen.

 

 

De Resultaten Liegen Er Niet Om

 

Linkedin groep ICT Professionals en Opdrachtgevers

Linkedin groep
ICT Professionals en Opdrachtgevers

Met onze Social Media inspanningen (die toen nog een noviteit waren op de markt) en de website van RulersGroup hadden we veel succes. Het sloeg in als een bom en de resultaten waren onmiddellijk zichtbaar.

We kregen enorm veel bezoekers via Social Media en vooral de Linkedin groep verschafte ons het kanaal om met heel veel ICT professionals in contact te komen.

Het duurde dus ook niet lang voordat het bij mij begon te kriebelen om deze manier van business doen met veel mensen te delen. Ik wilde dat anderen ook op deze manier konden bouwen aan hun bedrijf.

Facebook Pagina Social Media Succes

Facebook Pagina Social Media Succes

Begin 2011 startte ik dus mijn bedrijf Social Media Succes en begon andere professionals en bedrijven te adviseren en te trainen, hield lezingen, bedacht social Media strategieën en implementeerde Social Media profielen en voerde campagnes.

Ook mijn eigen Social Media aanwezigheid groeide gestaag en binnen 1 jaar had ik opgeteld bijna 20.000 Twitter volgers, meer dan 1.000 Facebook fans en een LinkedIn groep met honderden actieve leden. Een groot deel van mijn business haal ik direct of indirect binnen via Social Media en ik hoef nagenoeg geen actieve sales te bedrijven (lees: op pad te gaan voor nieuwe deals). En daar ben ik blij mee, want dat is absoluut geen hobby van me! En dat geldt voor veel zelfstandige professionals.

 

In het verleden heb ik veel tevreden klanten gehad.
Zie hier een aantal aanbevelingen die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen:

Fijne, leerzame workshop met veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Ook ik als Social Media Manager heb er nog wat van kunnen opsteken! Uitstekende presentatie door iemand die weet waarover hij praat.
– Marco Sanders, Owner bij Gideon Coaching


Een boeiende middag. Inspirerend, praktisch en nuttige tips. De info geeft aanknopinsgpunten en houvast om zelf stappen te zetten om social media in te zetten voor acquisitiedoeleinden. Erwin is een expert op dit vlak en weet ook de informatie op een toegankelijke manier te presenteren.
– Henk Daleman, Loopbaanprofessional, Coach en Trainer bij Daleman Kompas


Het is knap om te zien hoe Erwin de medewerkers van VluchtelingenWerk West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard actief hebben meegekregen na te denken over wat social media kan bijdragen bij ons werk. Dat terwijl meer dan 50% van onze medewerkers nog niets doet met Social Media.
– Gert Smit, Directeur bij Stichting VluchtelingenWerk West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard


Eindelijk wat meer kennis en tips gekregen om mijn activiteiten op LinkedIn professioneler aan te pakken. Dank je wel, Erwin. Het was duidelijk, praktisch en plezierig. Ik moet nog veel oefenen, maar heb er nu meer kijk op gekregen. Erg bedankt!
– Addy Scholtus, loopbaan adviseur / docent / trainer bij Rijn IJssel


Social Media Succes heeft ons bedrijf een flinke stap voorwaarts gegeven op Facebook en Twitter. Met hun praktische insteek op deze nieuwe ontwikkelingen ontstond er al snel een werkbaar platform waarop Discountprijs.nl nu professioneel zichtbaar is. Zij maken niet alleen, maar delen ook kennis. Dat waardeer ik zeer. In de toekomst zal ik zeker van hun diensten gebruik blijven maken.
– Gert Jan van Steenhoven, Eigenaar bij Discountprijs.nl


 

 

Ben Jezelf En Klanten Willen Jou!

 

Passie

Wat is jouw passie?

Het motto van Social Media is: ben jezelf en ben zichtbaar en klanten gaan jou vinden en jou willen! Als jij kunt laten zien wat jou drijft en motiveert, welke passie jij hebt en hoe je die tot uiting brengt in jouw diensten en producten, dan zal dat worden opgemerkt door nieuwe klanten. En via Social Media gaat dat zeer eenvoudig en met een ongekend grote distributiekracht. Ook (of juist) wanneer je Zelfstandig Professional bent.

Als je op LinkedIn, Twitter en Facebook laat zien waarin jij je onderscheidt en wat jou zo uniek maakt, dan gaat een steeds groter groeiende groep mensen dit zien en groeit jouw business. Bijna als vanzelf. Maar de grote vragen hierbij zijn natuurlijk: Wat moet ik er dan precies opzetten? Wat kan ik wel en niet doen op die Social Media platforms? Hoe zorg ik ervoor dat ik gevonden wordt? Welke strategie moet ik volgen? Deze vragen (en nog veel meer andere) worden beantwoord in de Social Media Succes Academy.

 

 

Social Media is niet meer weg te denken. Kijk maar!

 


Editie nummer 4 van de inmiddels wereldberoemde Socialnomics “Social Media Revolution” video

 

Met een goede Social Media Strategie kun je snel heel veel mensen bereiken en hoger komen in Google. Daarnaast bouw je ook langdurige relaties op met je doelgroep en je klanten! Wil je weten hoe? Bestel dan nu de Social Media Succes Academy

 

 

Nu is de tijd!

 

De tijd is nu!

De tijd is nu!

Nu is het echt de (hoogste) tijd om serieus met Social Media aan de slag te gaan! De afgelopen jaren is er enorm veel gebeurd op het Internet en is goede inzet van Social Media onmisbaar belangrijk voor zakelijk succes geworden. Niet langer domineert de gevestigde orde (lees: grote bedrijven) vanwege hun enorme marketing budgetten of hun websites die teren op oude principes. Tegenwoordig is er ruimte voor de nieuwe moderne ondernemer die profijt weet te trekken van Social Media!

Iedere ondernemer, hoe klein ook, kan het vandaag de dag in zijn eentje winnen van elke groot bedrijf. Door slimme inzet van Social Media kun je al je concurrenten verslaan, want heel veel bedrijven en ZZP’ers passen het nog niet (goed) toe of hebben er nog helemaal geen kaas van gegeten. Of je nu een webwinkel of een dienstverlening hebt, dat maakt niet uit. Nu is de tijd om te winnen!

 

 

De oplossing: “Social Media Succes Academy”

 

Social Media Succes Academy

Social Media Succes Academy

Om succesvol te worden via Social Media, heb je ruime kennis nodig. De oplossing daarvoor is de Social Media Succes Academy; een volledige online Academy waar je helemaal in je eigen tempo alles leert over hoe je Facebook, Linkedin en Twitter zo goed mogelijk inzet. De Academy bestaat uit meer dan 70 online video’s met stap-voor-stap instructies hoe je bepaalde zaken instelt en inzet op de drie belangrijkste Social Media platforms van Nederland: Facebook, LinkedIn en Twitter!

Het doel van de Social Media Succes Academy is jou te helpen om jezelf en je bedrijf professioneel te vertegenwoordigen op de verschillende Social Media platforms en om ze te gebruiken voor jouw verschillende bedrijfsfuncties, zoals communicatie, verkoop, marketing en (eventueel) werving & selectie.

Het merendeel van de lessen zijn zgn. schermcast video’s met voice-overs die gemakkelijk te volgen zijn voor zowel ervaren als beginnende gebruikers van Social Media. Daarnaast bevat de Social Media Succes Academy een aantal secties met verklarende woordenlijsten en handige links die je verder helpen op weg naar jouw business succes met behulp van Social Media!

Zoals gezegd, bevat de Social Media Succes Academy meer dan 70 video’s waar jij gedurende 1 maand (31 dagen) onbeperkt gebruik van kan maken. Langer is ook mogelijk (dat kun je selecteren bij bestellen). Om er zeker van te zijn dat je niets overslaat of onnodig dubbel doet, wordt jouw eigen voortgang bijgehouden. Je weet dus altijd welke lessen je al wel en welke je nog niet gevolgd hebt. Wel zo handig!


De Social Media Succes Academy is een Online Academy die internationaal (in meer dan 7 landen wereldwijd!) wordt ingezet en zijn roots heeft in Finland (bij onze business partner Smarp). Dat betekent dat de video’s in het Engels zijn ingesproken. Omdat Facebook, Linkedin en Twitter over de hele wereld hetzelfde eruit zien, kun je heel goed zien wat jij op jouw Social Media profielen moet (na)doen. Bovendien kun je de video’s altijd op pauze zetten (Tip!) en weer terugkijken.

 

 

 

Welke resultaten levert
de Social Media Succes Academy jou?

 

Ik zal even een paar voordelen van de Social Media Succes Academy voor je op een rijtje zetten. Deze zijn namelijk gebaseerd op waar ik me de afgelopen 3 jaar elke dag mee bezig heb gehouden. En niet zonder resultaat! Kijk maar eens hoe hoog mijn Social Media profielen scoren als je zoekt op mijn naam:

Erwin van Litsenburg op Google zoeken

Erwin van Litsenburg op Google zoekenDe resultaten die de Social Media Succes Academy jou oplevert, zijn:

  • Jouw professionele online aanwezigheid gaat een positieve bijdrage leveren aan jou als professional en aan je eigen bedrijf (of het bedrijf waarvoor je werkt)
  •  

  • Je krijgt Social Media profielen die voor jou gaan werken (alsof het werknemers van je zijn)
  •  

  • Je leert hoe je Social Media betrouwbaar en veilig kunt gebruiken voor je business
  •  

  • Je verbetert jouw vindbaarheid op het Internet en je komt bovenaan in Google
  •  

  • Je leert jouw groeiende online netwerk in te zetten zodat je er zakelijk voordeel uit kunt halen
  •  

Bestel nu de Social Media Succes Academy

 


 

 

Dit is wat je o.a. krijgt met de Social Media Succes Academy:

 

 

En dit is een greep uit de tientallen onderwerpen:

 

 

Krijg Nu Direct Toegang Tot De “Social Media Succes Academy”!

 

Direct Toegang tot de Social Media Succes Academy
 

Deze overcomplete Social Media training is nu voor het eerst beschikbaar en volledig nieuw. Vers van de pers dus en volledig up-to-date met de moderne Social Media Principes. Dit is de allereerste keer dan ik mijn Social Media Strategieën zo uitgebreid deel.

Je krijgt na betaling snel toegang tot de Academy waarop de volledige online training direct te bekijken is. Binnen “no time” heb je dus toegang tot alles!

Dit alles is nu verkrijgbaar voor een zeer scherpe introductieprijs van slechts 97 euro exclusief 21% BTW. Bovendien kun je nog een extra korting pakken als je nu bestelt! Ik weet nog niet wanneer ik deze introductieprijs verhoog, maar ik neem me het recht voor om het op elk moment te doen. Dus, neem je business serieus, investeer minder dan 100 euro en ga met Social Media aan de slag. Doe het nu!

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

Succes!

Erwin van Litsenburg

P.S. Ik sta voor deze online training. Je kunt via deze pagina binnen “no-time” toegang krijgen tot een internationaal erkende en veel gebruikte trainingsmethode waar reeds vele mensen gebruik van hebben gemaakt. Je kunt de meeste van de tips en informatie direct toepassen op je Social Media profielen en strategie. Tempo maken dus!

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>