Social Media Pakketten

Start vandaag nog met Social Media zakelijk in te zetten

U wilt zakelijk met Social Media aan de slag. De eerste stap hierbij is uw Social Media profielen goed te laten opzetten en uw online activiteiten goed op elkaar af te stemmen.

Naast goede Social Media profielen dient ook uw website naadloos aan te sluiten op uw Social Media activiteiten. De Social Media profielen en websites van SocialMediaSucces voldoen altijd aan:

  • Professioneel vormgegeven, compleet in uw huisstijl
  • Flexibel en geheel door u zelf te onderhouden
  • Volledig aan elkaar te koppelen, zodat u online één “gezicht” heeft

 


Social Media website

Voldoet uw site nog wel? – Uw website is één van uw belangrijkste marketing middelen. Daarom dient uw website de juiste uitstraling te hebben en bezoekers de informatie te bieden die zij zoeken.

Tegenwoordig hoort een goede website ook gekoppeld te zijn aan de Social Media platforms. Wij maken graag uw (nieuwe) website!

Start met uw website

Facebook pagina

Hoe gaat u contact maken? – U wilt graag met Facebook aan de slag, want daar bevindt uw doelgroep zich in steeds grotere getale. Prima keus, maar hoe gaat u Facebook inzetten?

SocialMediaSucces maakt uitstekende Facebook bedrijven pagina’s waarmee u met uw doelgroep in gesprek kunt gaan!

Start nu op Facebook

Twitter profiel

Waar bent u mee bezig? – Dat is de kernvraag bij Twitter. Via dit populaire Social Media platform kunt u in maximaal 140 karakters aan uw klanten en collega’s deelgenoot maken van uw bedrijf.

U kunt ook volgen wat anderen over u zeggen. SocialMediaSucces maakt een fantastisch Twitter profiel dat werkt voor uw business!

Start nu op Twitter

Linkedin pagina

En uw zakelijke relaties? – Met een Linkedin bedrijven pagina kunt u meer halen uit uw zakelijke relaties. U kunt aan uw Linkedin netwerk laten zien wat u te bieden heeft en aanbevelingen krijgen.

SocialMediaSucces maakt de Linkedin bedrijven pagina die past bij uw bedrijf en die uw zakelijke relaties zullen waarderen!

Start nu op Linkedin


Social Media Beheer Pakketten

Social Media bieden ongekende mogelijkheden om te communiceren met uw doelgroep: direct, persoonlijk en interactief. Dat biedt kansen! Maar het onderhouden en uitbouwen van uw aanwezigheid op Social Media kost veel tijd en vooral veel kennis van deze nieuwe media.

Daarom biedt Social Media Succes bedrijven speciale pakketten waarmee wij voor u een groot deel van het Social Media werk (van het opstarten tot het maandelijks uitvoeren, monitoren en rapporteren) uit handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat u uw doelgroep online bereikt en dat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf en uw klanten.

Wij werken hierbij uiteraard nauw samen met u en uw marketing verantwoordelijke(n), want het aanleveren van content vanuit uw bedrijf is een absolute must voor het behalen van succes.

Business-2-Consumer abonnement

De Social Media pakketten voor Business-2-Consumer (B-2-C) zijn ideaal voor bedrijven die zich richten op consumenten zoals winkeliers, makelaars, ZZP’ers, webshops, etc. Met deze Social Media pakketten zorgen wij ervoor dat u uw doelgroep en klanten snel en eenvoudig bereikt.

Van veel ondernemers en bedrijven horen wij dat zij geen tijd hebben of willen maken om met Social Media aan de slag te gaan en gestructureerd voor hun bedrijf in te zetten. Daarom hebben wij drie pakketten samengesteld waarmee u volledig ontzorgd wordt.

Focus op 3 Social Media platforms
Voor B-2-C bedrijven geldt dat Facebook het belangrijkste Social Media Platform is. Daarom richt het Bronspakket zich volledig op Facebook.


Wilt u Social Media nog beter inzetten, dan is het Zilver pakket ideaal. Daarin wordt, naast Facebook, Twitter op een perfecte manier ingezet.


Wilt u de kracht van Social Media maximaal inzetten, dan is Bloggen een must! U bereikt uw doelgroep dan maximaal. Het Goud pakket doet dit.

Klik hier voor meer informatie over onze B-2-C pakketten

Business-2-Business abonnement

De Social Media pakketten voor Business-2-Business (B-2-B) zijn ideaal voor bedrijven die zich richten op andere bedrijven zoals zakelijke dienstverleners, recruitment bedrijven, ZZP’ers, etc. Met deze Social Media pakketten zorgen wij ervoor dat u uw zakelijke doelgroep snel en eenvoudig bereikt.

Van veel ondernemers en bedrijven horen wij dat zij geen tijd hebben of willen maken om met Social Media aan de slag te gaan en gestructureerd voor hun bedrijf in te zetten. Daarom hebben wij drie pakketten samengesteld waarmee u volledig ontzorgd wordt.

Focus op 3 Social Media platforms

Voor B-2-B bedrijven geldt dat Linkedin het belangrijkste Social Media Platform is. Daarom richt het Brons pakket zich volledig op Linkedin.


Wilt u Social Media nog beter inzetten, dan is het Zilver pakket ideaal. Daarin wordt, naast Linkedin, Twitter op een perfecte manier ingezet.


Wilt u de kracht van Social Media maximaal inzetten, dan is Bloggen een must! U bereikt uw doelgroep dan maximaal. Het Goud pakket doet dit.

Klik hier voor meer informatie over onze B-2-B pakketten

Coaching abonnement

Wilt u graag veel zelf doen? Maar heeft u het gevoel het toch niet helemaal alleen aan te kunnen? Of u wilt extra ondersteuning? Dan is het Coaching abonnement ideaal voor u. U krijgt een eigen Social Media coach. Hij of zij neemt periodiek de tijd om u te begeleiden bij het succesvol toepassen van Social Media. Uw coach gaat periodiek met u om de tafel om u te helpen en te adviseren.

Het Coaching abonnement bestaat uit:

  • Vooronderzoek en ondersteuning bij uw strategie
  • Elke maand een persoonlijk coaching / adviesgesprek (door ons voorbereid)
  • Tussentijds advies

Uw investering voor een coaching abonnement is slechts € 197 p.m. (excl. € 197 opstartkosten). De opstartkosten bestaan uit een vooronderzoek en het eerste uitgebreide adviesgesprek. Minimale afname is 6 maanden en daarna per maand opzegbaar.

Bestel direct uw Coaching Pakket