Social Media Business Mastery in enkele weken

social-media

Al enige tijd geef ik diverse workshops over social media. Diverse onderwerpen uit social media komen naar voren zoals hoe je meer business uit Linkedin haalt, hoe maak je optimaal gebruik van Facebook, op welke manier kun je als beste zakelijk Twitteren, zorg voor afstemming en structuur voor een beter onderhoud van al je social media kanalen met Hootsuite. Maar ook hoe sluit social media goed aan in jouw marketing strategie. Stuk voor stuk zijn het goede workshops die je verder helpen in de optimalisatie van social media binnen jouw bedrijf. 

Maar laatst bedacht ik mij dat elke workshop een op zichzelf staand iets is en dat je met 1 workshop nog lang niet alles weet. Wanneer je naar het aanbod van de workshops van Social Media Succes kijkt, dan zie je dat we alle onderdelen wel behandelen, maar als losse onderdelen. Waarom dan ook geen totaal pakket aanbieden?

 

Boek direct deze 5 workshops en profiteer van hoge kortingen!

Dat ga ik nu dan ook doen! Ik bied jou nu een totaal pakket aan van 5 workshops inclusief professionele profielfoto met een korting van meer dan 50%!, met een kop en een staart, allesomvattend, zodat je na de workshops weet hoe je jouw bedrijf optimaal kunt profileren op social media. Je werkt met een strategisch plan welke aansluit op de marketingplannen binnen het bedrijf. Tevens weet je hoe je effectief je werk rondom social media kunt inplannen, zodat je niet meer dan nodig met social media werkt. Met andere woorden:

“MASTER your social media and GROW your business!”

Hieronder een overzicht van de 5 workshops die in het pakket zitten:

1. Zakelijk Twitteren

In deze workshop zal ik je alles vertellen over Twitter. Hoe gebruik je Twitter optimaal? Hoe werkt dat met die Hashtags? Hoe kan ik Twitter gebruiken om te weten waarover mijn klanten praten? Tevens zullen we je profiel optimaliseren, zodat je na de workshop makkelijker aan de gang kunt gaan met Twitter. Deze workshop zal worden gehouden op maandag 18 mei van 19.00 tot 22.00 uur bij Bizztopia in Oss.

2. Facebook Marketing

Na Twitter zullen we alles doornemen over uw marketing op Facebook. Wat is het verschil tussen een persoonlijk profiel en een bedrijfspagina? Hoe plaats je een optimale advertentie en hoe zorg je dat deze enkel bij mijn doelgroep terecht komt? Hoe kan ik beter mijn producten/diensten kenbaar maken? Wat is een goede statusupdate? In deze workshop zullen we actief met jouw bedrijfspagina aan de slag gaan. Op donderdag 28 mei van 09.00 tot 12.00 uur zal deze workshop gehouden worden bij Bizztopia in Oss.

3. Meer business met LinkedIn

Dit is de laatste workshop van dit totaal pakket waar we de praktische handelingen van een social media kanaal behandelen. We bespreken de mogelijkheden binnen Linkedin op zakelijk gebied, maar ook hoe belangrijk jouw persoonlijke profiel is en ik geef dan ook gerichte tips en tricks. We nemen de Linkedin groepen door, maar ook de mogelijkheden om Linkedin optimaal in te zetten voor jouw doel. Misschien is dit het zoeken van een baan of juist kandidaten, of wellicht wil je LinkedIn gebruiken om jouw bedrijf te profileren. Op maandag 8 juni van 19.00 tot 22.00 uur zal deze workshop bij Bizztopia in Oss gehouden worden. Op deze avond zullen de profielfoto’s gemaakt worden.

4. Social media onderhouden met Hootsuite

Hootsuite is een (gratis) platform waar je o.a. alle besproken social media kanalen in kunt onderhouden. Hootsuite zorgt ervoor dat je tijd gaat besparen en je bijvoorbeeld makkelijk alle berichten kunt inplannen. Na de workshop heb jij een prettig dashboard samengesteld, zodat je direct aan de slag kunt met het onderhouden van al je social media kanalen. Deze workshop vindt plaats op donderdag 18 juni van 09.00 tot 12.00 uur bij Bizztopia in Oss.

5. Zakelijk succes met social media

We sluiten de reeks workshops met een workshop die al deze kanalen in een vorm duwen. We weten hoe de kanalen werken, maar hoe gaan we nu verder. Social media zal als onderdeel tot je marketing strategie behoren. Ik neem in deze workshop de diverse social media kanalen door en bespreek de verschillen tussen de kanalen en dus welk kanaal je hoe als beste in kunt zetten. Tijdens de workshop starten we met de opzet van het schrijven van een social media plan. Deze workshop zal worden gehouden op maandag 29 juni van 19.00 tot 22.00 uur bij Bizztopia in Oss.

 

Laatste kans voor de Zomervakantie!

Ontdek alles over Facebook, Twitter en LinkedIn aangevuld met strategie, makkelijk onderhoud met Hootsuite èn je hebt een professionele profielfoto voor slechts €737!

Normaal gesproken zijn de kosten €297 per workshop, dat houdt in dat de kosten voor alle 5 de workshops kunnen oplopen naar €1485, echter nu bieden wij je dit totale pakket aan voor slechts €737! Dat is een korting van meer dan 50%! Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je door te klikken op de workshop voor een directe link naar de juiste pagina. Meer informatie over de Social Media Business Mastery en om je in te schrijven, vind je hier.

 

Schrijf nu in voor de Social Media Business Mastery

Andere acties en kortingen zijn op deze aanbieding niet van toepassing!

 

Vragen? Stel ze hieronder …

Heb je nog vragen over de Social Media Business Mastery? Stel ze hieronder in een comment of neem contact met ons op. We beantwoorden je vragen altijd zo snel mogelijk.

Tags:

Meer over Annemieke Wehberg

Annemieke Wehberg is specialist op gebied van social media. Zij geeft advies, trainingen en workshops aan bedrijven en particulieren over Social Media. Zij biedt ondersteuning aan bedrijven en professionals bij het zakelijk gebruik van social media, waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter