Social Media Pakketten

Social Media bieden ongekende mogelijkheden om te communiceren met uw doelgroep: direct, persoonlijk en interactief. Dat biedt kansen! Maar het onderhouden en uitbouwen van uw aanwezigheid op Social Media kost veel tijd en vooral veel kennis van deze nieuwe media.

Daarom biedt Social Media Succes bedrijven speciale pakketten waarmee wij voor u een groot deel van het Social Media werk (van het opstarten tot het maandelijks uitvoeren, monitoren en rapporteren) uit handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat u uw doelgroep online bereikt en dat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf en uw klanten.

Wij werken hierbij uiteraard nauw samen met u en uw marketing verantwoordelijke(n), want het aanleveren van content vanuit uw bedrijf is een absolute must voor het behalen van succes.

Business-2-Consumer abonnement

De Social Media pakketten voor Business-2-Consumer (B-2-C) zijn ideaal voor bedrijven die zich richten op consumenten zoals winkeliers, makelaars, ZZP’ers, webshops, etc. Met deze Social Media pakketten zorgen wij ervoor dat u uw doelgroep en klanten snel en eenvoudig bereikt.

Van veel ondernemers en bedrijven horen wij dat zij geen tijd hebben of willen maken om met Social Media aan de slag te gaan en gestructureerd voor hun bedrijf in te zetten. Daarom hebben wij drie pakketten samengesteld waarmee u volledig ontzorgd wordt.

Focus op 3 Social Media platforms

Voor B-2-C bedrijven geldt dat Facebook het belangrijkste Social Media Platform is. Daarom richt het Bronspakket zich op Facebook.

Wilt u Social Media nog beter inzetten, dan is het Zilver pakket ideaal. Daarin wordt, naast Facebook, Twitter op een perfecte manier ingezet.

Wilt u de kracht van Social Media maximaal inzetten, dan is Bloggen een must! U bereikt uw doelgroep dan maximaal. Het Goud pakket doet dit.

Klik hier voor meer informatie over onze B-2-C pakketten

Business-2-Business abonnement

De Social Media pakketten voor Business-2-Business (B-2-B) zijn ideaal voor bedrijven die zich richten op andere bedrijven zoals zakelijke dienstverleners, recruitment bedrijven, ZZP’ers, etc. Met deze Social Media pakketten zorgen wij ervoor dat u uw zakelijke doelgroep snel en eenvoudig bereikt.

Van veel ondernemers en bedrijven horen wij dat zij geen tijd hebben of willen maken om met Social Media aan de slag te gaan en gestructureerd voor hun bedrijf in te zetten. Daarom hebben wij drie pakketten samengesteld waarmee u volledig ontzorgd wordt.

Focus op 3 Social Media platforms

Voor B-2-B bedrijven geldt dat Linkedin het belangrijkste Social Media Platform is. Daarom richt het Brons pakket zich op Linkedin.

Wilt u Social Media nog beter inzetten, dan is het Zilver pakket ideaal. Daarin wordt, naast Linkedin, Twitter op een perfecte manier ingezet.

Wilt u de kracht van Social Media maximaal inzetten, dan is Bloggen een must! U bereikt uw doelgroep dan maximaal. Het Goud pakket doet dit.

Klik hier voor meer informatie over onze B-2-B pakketten

Coaching abonnement

Wilt u graag veel zelf doen? Maar heeft u het gevoel het toch niet helemaal alleen aan te kunnen? Of u wilt extra ondersteuning? Dan is het Coaching abonnement ideaal voor u. U krijgt een eigen Social Media coach. Hij of zij neemt periodiek de tijd om u te begeleiden bij het succesvol toepassen van Social Media. Uw coach gaat periodiek met u om de tafel om u te helpen en te adviseren.


Social Media Coaching abonnement
– Vooronderzoek en ondersteuning bij uw strategie
– Elke maand een persoonlijk coaching / adviesgesprek (door ons voorbereid)
– Tussentijds advies


Uw investering: € 197 p.m. (excl. € 197 opstartkosten)
De opstartkosten bestaan uit een vooronderzoek en het eerste uitgebreide adviesgesprek.

 

Bestel direct uw Coaching Pakket