Referenties

Klanten over SocialMediaSucces

Praktische informatie en plezierige presentatie

Praktische en heldere workshop over de groeiende toekomstmogelijkheden van de social media

Fijne, leerzame workshop met veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Ook ik als Social Media Manager heb er nog wat van kunnen opsteken! Uitstekende presentatie door iemand die weet waarover hij praat

Een boeiende workshop met veel aandacht voor wederkerigheid (geven en nemen) bij het gebruik hiervan. Het levert je nieuwe ideeen op !

Social Media Succes de partner voor succesvol opereren met social media!

Praktisch, nuttig. Geen vraag te gek

Leerzame en inspirerende workshop. Duidelijke uitleg en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Deze workshop is echt een aanrader zowel beginners als profs!

Praktische en goede workshop over de mogelijkheden van de social media. Ook nuttige do’s and dont’s tips!

Hele praktische en heldere workshop. Ben blij met een aantal nieuwe tips en trucs op de diverse social media-kanalen

Heldere presentatie, bruikbare tips en voldoende ruimte voor vragen!

Inspirerende workshop met veel handige tips! Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe je social media met succes kunt inzetten voor je bedrijf

Directe oplossingen voor vraagstukken en nuttige tips van overige deelnemers

In anderhalf uur vliegensvlug en duidelijk een groeiend inzicht in Social Media!

Het is knap om te zien hoe Marcel en Erwin de medewerkers van VluchtelingenWerk West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard met hun workshop actief hebben meegekregen na te denken over wat social media kan bijdragen bij ons werk. Dat terwijl meer dan 50% van onze medewerkers nog niets doet met Social Media. Met de uitkomst van deze workshop gaan wij nu verder.

Marcel heeft op een plezierige wijze veel ins en outs gegeven. Hij heeft in de 3.5 uur veel nuttige en bruikbare tips gegeven. Ik ben zeer tevreden over Marcel en de workshop

Zeer de moeite waard om te volgen!

Ik heb gisteren via Noloc de workshop acquisitie via Linkedin van Erwin meegemaakt. Zijn rustige en gewone uitstraling stelden me op mijn gemak. Daarmee en met zijn toelichting liet hij me zien dat je ook met weinig tijd en makkelijke acties effect kunt hebben. Ik heb dezelfde middag en vandaag meteen een aantal tips in praktijk gebracht

Een boeiende middag. Inspirerend, praktisch en nuttige tips. De info geeft aanknopinsgpunten en houvast om zelf stappen te zetten om social media in te zetten voor acquisitiedoeleinden. Erwin is een expert op dit vlak en weet ook de informatie op een toegankelijke manier te presenteren.

Heel veel praktische tips en voor mij nieuwe inzichten: prima woprkshop en een aanrader dus!

Eindelijk wat meer kennis en tips gekregen om mijn activiteiten op LinkedIn professioneler aan te pakken. Dank je wel, Erwin, voor de prettige workshop. Het was duidelijk, praktisch en plezierig. Ik moet nog veel oefenen, maar heb er nu meer kijk op gekregen. Erg bedankt!

Social Media Succes heeft ons bedrijf een flinke stap voorwaarts gegeven op Facebook en Twitter. Met hun praktische insteek op deze nieuwe ontwikkelingen ontstond er al snel een werkbaar platform waarop Discountprijs.nl nu professioneel zichtbaar is. Zij ontwerpen niet alleen, maar delen ook kennis. Dat waardeer ik zeer. In de toekomst zal ik zeker van hun diensten gebruik blijven maken.”

Erwin heeft ons MT op weg geholpen naar een goed gebruik van social media binnenons bedrijf. En tussendoorons input gegeven voor een betere invulling van ieders linkedin profiel. tnx!

top echt to the point en heeft mij goede zaken gedaan.

Praktische informatie en plezierige presentatie

Kan nog meer facebook bij…