Over Social Media Succes

Social Media voor zakelijk succes!

Social Media zijn onmisbaar geworden! Uw klanten, collega’s en concurrenten zijn er volop aanwezig. Werd Social Media eerst vooral gebruikt voor persoonlijke doeleinden, nu zien we dat bedrijven en organisaties Social Media steeds meer inzetten voor branding, klantenbinding, onderzoeken, (indirecte) verkoop, vinden van personeel etc. Social Media zijn onmisbare onderdelen van de marketing mix geworden.

Social Media voor uw bedrijf

Of het nu gaat om het verwerven van kennis, ontwikkelen van een strategie, maken van een facebook pagina, krijgen van meer volgers op Twitter of het beheren van een LinkedIn groep. Het goed inzetten van Social Media vergt kennis en tijd. Natuurlijk kunt u het allemaal zelf doen, maar u kunt ook veel van deze zaken uitbesteden aan een Social Media expert.

Social Media Succes, uw social media marketing en communicatie partner.

Social Media Succes

Toen Social Media Succes door Erwin van Litsenburg in 2010 werd opgericht was het doel om ZP-ers (Zelfstandig Professionals) en bedrijven kennis te geven over Social Media. Een helpende hand in een toen nog relatief nieuwe digitale marketing omgeving.

Inmiddels is Social Media Succes uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming die bij veel verschillende bedrijven bekend staat als trainingscenter voor zowel in-house trainingen als open inschrijving trainingen en workshops.

Even voorstellen … Erwin van Litsenburg

Social Media houdt alles en iedereen bezig, dag in dag uit! Wat is de (online) wereld toch veranderd in een paar jaar tijd!

Hallo, mijn naam is Erwin van Litsenburg en ik ben de bedenker en oprichter van Social Media Succes. Met Social Media Succes ondersteun ik ondernemers (MKB) en ZP’ers bij het succesvol inzetten van Social Media & Online Marketing.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat kennisoverdracht in kleine groepen de meeste toegevoegde waarde levert. Daarom ook richt Social Media Succes zich vanaf 2014 helemaal op praktische workshops die worden gegeven door ervaren trainers.

Dus, wilt u met uw bedrijf ook meer naamsbekendheid, traffic en business? Kom dan naar één van onze workshops!

Even voorstellen … Annemieke Wehberg

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant!

Mijn naam is Annemieke Wehberg en ik werk nu al jaren met veel plezier met social media, zowel zakelijk als privé. Er verandert altijd wel iets en dat maakt het zo uitdagend. Iedereen kan tegenwoordig op zijn eigen manier oriënteren, de kunst voor bedrijven is om op het juiste moment op de juiste manier in deze oriëntatie fase in aanraking te komen met de geïnteresseerde.

Sinds 2014 help ik als trainer en coach bij Social Media Succes ZP-ers en bedrijven social media op een goede manier te gebruiken. De juiste manier is dat het werkbaar is voor degene die social media onderhoudt, maar ook dat het gewenste resultaat wordt behaald. Ik hoop u ook in een van de workshops te mogen ontmoeten!