Nieuwe partner van Social Media Succes: SocialBoost

SocialBoost Facebook AppsDe zomervakantie is weer voorbij voor de meesten. Ook voor ons. Maar we hebben niet stil gezeten! Bij ons gaan de ontwikkelingen alsmaar door. Zo komen er in het najaar slimme oplossingen voor ondernemers en ZZP’ers die met wordPress en Social Media aan de slag willen.

Voor nu kan ik alvast een belangrijke nieuwe mijlpaal presenteren: SocialBoost, een Facebook App bouwer van Nederlandse bodem, gaat samenwerken met ons. Om dat te vieren hebben we een leuke verrassing voor je!

SocialBoost

SocialBoost is een Nederlandse Facebook App leverancier en biedt easy-to-use Facebook Apps waarmee ondernemers gemakkelijk en snel zeer goede Apps kunnen maken voor hun Facebook pagina’s.

SocialBoost timmert hard aan de weg om één van de meest vooraanstaande Facebook App leveranciers van Nederland te worden en daarin zijn ze al hard op weg!

SocialBoost is het bedrijf van Koen van de Wetering en Robert-Jan van Dieperbeek. Dit zeggen zij over Facebook en hun SocialBoost oplossingen:

Koen van de Wetering

Ik heb gemerkt dat bedrijven met een goede Facebookpagina veel reacties krijgen. Daarom is het een gemiste kans voor een bedrijf als ze Facebook links laten liggen. Ik geloof dat een bedrijfspagina op Facebook over twee à drie jaar belangrijker is dan een website. Met SocialBoost zijn we constant bezig met verbetering en vernieuwing. Zo hebben we inmiddels elf plug-and-play Facebook apps beschikbaar en het aantal groeit nog steeds.

Robert-Jan van Dieperbeek

Er zijn veel bedrijven die geen grip hebben op hun Facebookpagina maar dat wel willen. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk systeem aan dat voldoet aan die behoefte. Wij kunnen een know-how service bieden die andere bedrijven laten liggen. Bovendien blijven we innoveren om dit snel veranderende medium bij te kunnen houden.

Verrassing voor jou

Om de nieuwe samenwerking tussen SocialMediaSucces en SocialBoost te vieren, willen we jou graag een interessante korting geven op de Facebook Marketing Workshop van 5 september 2012.

Tijdens deze 3,5 uur durende workshop ga je concreet aan de slag met je eigen Facebook pagina, leer je hoe je Facebook Apps (zoals die van SocialBoost) installeert en gebruikt, leer je wat wel en niet goed werkt en nemen we je mee in de wereld van Facebook Ads! Je gaat naar huis met een (veel) betere Facebook pagina en veel nieuwe kennis. De workshop kost normaal gesproken € 197,-.

Maar als jij voor 1 september jezelf inschrijft voor de Facebook workshop van 5 september, dan krijg je € 50,- korting (ruim 25%)! Bovendien wordt de workshop deze keer gehouden in de zeer inspirerende omgeving van de Ideeënfabriek in Uden. Des te leuker dus om mee te doen dus!

Vol = Vol!

Aan de workshop kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen en de eerste inschrijvingen zijn al binnen. Dus wacht niet te lang en schrijf je nu nog in! Gebruik de kortingcode “SBSMS2012“.

Ja, ik schrijf me in en krijg € 50,- korting!
kortingscode = SBSMS2012

Bovenstaande aanbieding is verlopen

Tags:

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter