Complete Linkedin bedrijfspagina

Linkedin is een virtueel sociaal netwerk gericht op vakmensen en professionals. Er zijn wereldwijd meer dan 120 miljoen geregistreerden. Nederland is met 2 miljoen deelnemers goed vertegenwoordigd (top 5 land) en heeft zelfs de hoogste penetratiedichtheid van alle landen.

Als u Social Media activiteiten gaat ontplooien via Linkedin, dan bereikt u meer naamsbekendheid en een goede reputatie bij uw zakelijke prospects en klanten. Zij kunnen u actief volgen en u aanbevelen via Linkedin. Door slimme koppelingen en communicatie leidt dit tot meer bezoekers en omzet.

Het middel om dat te bereiken is een Linkedin bedrijfspagina. Met een Linkedin bedrijfspagina heeft u uw thuishaven op Linkedin gecreëerd en kunt u uw zakelijke relaties ontvangen en hen in de gelegenheid stelt om meer over uw bedrijf te weten te komen.

Waarom een Linkedin bedrijfspagina

 • Uw bedrijf is nog niet goed te vinden op Linkedin; u heeft daar nog weinig volgers
 • U wilt extra bezoekers genereren naar uw website en bedrijf
 • U wilt met uw zakelijke doelgroep in contact komen en van uw klanten ambassadeurs maken
 • U wilt meer naamsbekendheid en werken aan uw zakelijke imago

Als u zich herkent in één of meer van bovenstaande punten dan bent u bij SocialMediaSucces aan het juiste adres voor een zakelijke Linkedin bedrijfspagina in uw eigen huisstijl.

Linkedin bedrijfspagina’s van SocialMediaSucces

Bij SocialMediaSucces hebben we goed nagedacht over zaken waar u als klant het meeste belang bij heeft. Daarom voldoen onze Linkedin bedrijfspagina altijd standaard aan onderstaande voordelen:

 • Uw eigen Linkedin bedrijfspagina (Professionals 4 uur per week op Linkedin)
 • Volledig geconfigureerd met uw bedrijfsgegevens, bedrijfslogo en avatar
 • Uitgebreide product of services catalogus van uw bedrijf
 • Maximaal 3 featured products of services inclusief link naar uw website
 • Eventueel gekoppeld aan uw blog of nieuwsberichten (via RSS)

Naast bovengenoemde standaard eigenschappen, kunnen wij u ook helpen met de volgende diensten:

 • Adviseren over en verbeteren van de Linkedin profielen van uw medewerkers
 • Uw eigen Linkedin Group maken (en namens u beheren)
 • Strategie sessie Linkedin met u houden, uitmondend in een concreet plan
 • En nog veel meer … vraag naar de mogelijkheden

Stappenplan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die SocialMediaSucces u kan bieden op Linkedin? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren het volgende stappenplan:

Stap 1. Offerte

In deze stap maken we afspraken zodat voor alle partijen helder is wat er zal worden opgeleverd op hoofdlijnen. Als we het hier over eens zijn dan leidt dit tot een door beide partijen ondertekende opdrachtbevestiging. De details van elke fase (wie doet wat wanneer), worden samen met u afgestemd

Stap 2. Specificatie

In deze stap zetten we de puntjes op de “i” voor wat betreft de exacte eisen en wensen voor uw Linkedin bedrijfspagina. Dit leidt tot een set met functionele eisen en wensen

Stap 3. Realisatie

In deze stap wordt een werkende versie van de nieuwe Linkedin bedrijfspagina opgeleverd, een proefversie, versie 0.9

Stap 4. Oplevering

In deze stap zijn de opmerkingen en bevindingen uit stap 3 verwerkt en wordt een volledig werkende Linkedin bedrijfspagina opgeleverd

Resultaat

Het resultaat is een Linkedin bedrijfspagina waar u en uw bedrijf als kersverse eigenaar met recht trots op zult zijn en die kan leiden tot nieuwe klanten, extra recommendations en meer bekendheid!

Investering

Een Linkedin bedrijfspagina bij SocialMediaSucces kunt u al bestellen vanaf € 297,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of met ons in contact komen over uw nieuwe Linkedin bedrijfspagina? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via 073 700 3401 of via het contactformulier.

Bestel hier uw Linkedin pagina