Lezing Social Media tijdens CreditExpo Nieuwegein

Lezing Social Media CreditExpoBedankt voor jouw bezoek aan de lezing “Social Media als alternatieve bron voor Credit Management”.

Ik vond het enorm leuk om deze lezing te geven en het was goed om te zien dat het lekker druk was. Ik hoop dat het een waardevolle lezing voor je was.

Hieronder vind je de download knop voor de hand-out van de Social Media lezing tijdens de CreditExpo, bestaande uit alle slides. Op die manier kun je de informatie altijd nog eens teruglezen en wordt de lezing nog waardevoller voor jou en je bedrijf.

 

Download de lezing “Social Media & Credit Management”

Voel je natuurlijk vrij om deze hand-out te delen met jouw netwerk. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Graag zelfs! Het is mijn stellige overtuiging dat als we elkaar helpen, iedereen daar beter van wordt.


Social Media Succes Academy

Wil je nog veel meer te weten komen over hoe je LinkedIn, Facebook & Twittersuccesvol inzet? Hoe je meer omzet kunt halen via Social Media? En hoe je beter gevonden worden via Google?

Leer dan thuis & in je eigen tempo hoe jij jezelf professioneel kunt presenteren op de verschillende Social Media platforms! Volg de “Social Media Succes Academy” met meer dan 70 online lessen.

 

Ga Direct Naar De Social Media Succes Academy >