Klanttraject: WordPress consult voor Verhuis Je Geld!

SparenDeze week heb ik Rob van Eeden van de website “Verhuis Je Geld!” geholpen bij het orde brengen voordat hij een flinke boost in het aantal bezoekers verwacht.

Op zaterdag 16 april 2011 komt in De Telegraaf een uitgebreid artikel over sparen en de nieuwe website “Verhuis Je Geld!”. Deze publicatie zal zorgen voor een flinke aanwas van bezoekers en deze moeten natuurlijk goed ontvangen worden en alle mogelijkheden van de website goed kunnen benutten.

Wat is Verhuis Je Geld?

De website “Verhuis Je Geld!” is een initiatief van Hanneke van Veen & Rob van Eeden. In hun directe omgeving merkten zij dat veel mensen wel ´willen´ veranderen van (spaar)bank, maar het toch niet altijd doen. Om de een of andere reden wordt er enorm tegenop gezien. Daar moest wat aan gedaan worden. Vandaar deze website die is geïnspireerd door de Amerikaanse beweging Move Your Money.

De site biedt rekeninghouders die niet tevreden zijn over hun bank degelijke informatie, nieuws en tips. Om op basis daarvan een overwogen beslissing te kunnen nemen over te stappen naar een betere bank. Ook kunnen zij hun ervaringen uitwisselen door reacties te geven.

Naast deze site is Rob van Eeden beheerder van www.vanspaarbankveranderen.nl, SparenpaginaDuurzaam Sparenpagina en de Banksparenpagina. Sinds half januari 2011 schrijven Hanneke & Rob een wekelijkse column voor de website van Tros Radar, over alles wat met geld te maken heeft.

Wat moest er allemaal gebeuren?

Allereerst wilde Rob graag dat meerdere mensen kunnen bijdragen aan de website. Dus hij wilde leren hoe je gebruikers (bloggers) moet toevoegen en hoe hij ze de juiste rechten kon toebedelen. Daarnaast wilde Rob weten hoe hij zijn artikelen kan “hangen” onder de juiste categorie en wat hij aanmoest met tags.

Verder was Rob op zoek naar een mogelijkheid hoe hij op een eenvoudige, maar effectieve manier de bezoekers kan laten abonneren op een nieuwsbrief. Verder waren er nog wat kleinere aspecten die ook de revue zijn gepasseerd en heb ik Rob helemaal door alle opties van WordPress geleid.

Weer een tevreden klant

Rob was erg tevreden met de hulp die ik hem in ongeveer 2 uur heb kunnen geven. Zijn website is helemaal klaar voor de drukte van aankomend weekend, als De Telegraaf over Verhuis Je Geld! schrijft.

Wilt u ook geholpen worden bij uw WordPress site of meer te weten komen over WordPress? Neem dan contact met mij op via 073 700 3401, via het contact formulier of meld u aan voor onze Privéles WordPress.

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter