Infographic: 15 tips voor boeiende updates met je LinkedIn bedrijfspagina

logofacebook

Op LinkedIn kun je, naast een persoonlijk profiel, ook als bedrijf een bedrijfsprofiel maken. Hoewel veel mensen dit al weten, zijn lang niet alle bedrijven goed vertegenwoordigd op LinkedIn. 

Sinds een tijdje kun je als bedrijfspagina op LinkedIn ook status updates delen met de mensen die je bedrijf volgen op LinkedIn. Deze status updates komen dan tussen de andere updates van je connecties te staan die je ziet als je naar LinkedIn gaat.

15 tips voor boeiende updates

Maar wat zijn dan interessante updates vanuit je bedrijf? 15 tips hierover zie je in onderstaande infographic van LinkedIn Europe.

Jouw / jullie LinkedIn bedrijfspagina

Hoe gaat het met jouw / jullie bedrijfspagina? Heb je er al een? Zijn de profielen van je medewerkers eraan gekoppeld? Maak je wel eens status updates? Heb je al veel volgers? Zijn jouw diensten of producten vertegenwoordigd op je bedrijfspagina? Krijg je daar recommendations op?

Plaats jouw ervaringen, tips en vragen hieronder in een reactie achter. Ik ben benieuwd!

 

Tags:

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter