Google+ versus Facebook (interessante infographic)

Nu er steeds meer informatie over Google Plus de wereld over gaat en de eerste accounts open zijn gesteld, vragen mensen aan ons wat Google+ nu eigenlijk inhoudt. Welnu het is de lang verwachte concurrentie voor Facebook en de waarschijnlijk echte toetreding van Google in Social Media land; een boot die ze tot nu toe gemist hebben.

Infographic

Wat de overeenkomsten en verschillen tussen Google+ en Facebook zijn, zie je in onderstaande infographic van Technobombs. Bovendien laat het zien hoe de verschillende zaken in Google+ genoemd worden. Het is overigens niet zomaar mogelijk om nu al van Google+ gebruik te maken. Dat kan alleen op uitndodiging door Google+ gebruikers. Ook ik heb nog geen Google+ toegang, dus wie me daarvoor wil uitnodigen is van harte welkom!

facebook vs google plus 2

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter