Complete Facebook bedrijfspagina

Facebook is de grootste sociaal netwerk site ter wereld. Facebook bestaat sinds 4 februari 2004 en kent ruim 800 miljoen gebruikers! Facebook is zeer populair bij jonge mensen en biedt veel (zakelijke) mogelijkheden.

Als u Social Media activiteiten gaat ontplooien via Facebook, dan bereikt u meer naamsbekendheid, meer prospects en klanten die u actief volgen, meer informatie over hoe zij uw organisatie ervaren en uiteindelijk meer bezoekers op uw website en meer omzet.

Het middel om dat te bereiken is een Facebook pagina (ook wel Facebook bedrijfspagina of Fanpage genoemd). Met een Facebook pagina heeft u uw thuishaven op Facebook gecreëerd en kunt u uw Facebook gasten ontvangen en met hen de conversatie starten.

Waarom een Facebook pagina

 • U bent nog niet actief op Social Media platforms, men kan u daar nog niet vinden
 • U wilt extra bezoekers genereren naar uw website of bedrijf
 • U wilt meer met uw doelgroep in contact komen en van uw klanten ambassadeurs maken
 • U ziet en hoort (ook) dat uw prospects en klanten steeds vaker op Facebook zijn
 • U wilt meer naamsbekendheid en werken aan uw imago

Als u zich herkent in één of meer van bovenstaande punten dan bent u bij SocialMediaSucces aan het juiste adres voor een fantastische Facebook pagina in uw eigen huisstijl.

Facebook pagina’s van SocialMediaSucces

Bij SocialMediaSucces hebben we goed nagedacht over zaken waar u als klant het meeste belang bij heeft. Daarom voldoen onze Facebook pagina’s altijd standaard aan onderstaande voordelen:

Naast bovengenoemde standaard eigenschappen, kunt u uw Facebook pagina uitbreiden met deze extra’s:

 • Aparte welkomst-tab in uw huisstijl (waar men op “Like” of “Vind ik leuk” klikt in ruil voor iets)
 • Aparte tab (subpagina) met een uitgebreid contact formulier
 • Aparte tab (subpagina) met een inschrijf formulier voor uw nieuwsbrief
 • Aparte tab (subpagina) met uw Twitter feed (laatste tweets)
 • Aparte tab (subpagina) met uw laatste blog artikelen of nieuwsberichten (via RSS)
 • En nog veel meer … vraag naar de mogelijkheden

Stappenplan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die SocialMediaSucces u kan bieden op Facebook? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren het volgende stappenplan:

Stap 1. Offerte

In deze stap maken we afspraken zodat voor alle partijen helder is wat er zal worden opgeleverd op hoofdlijnen. Als we het hier over eens zijn dan leidt dit tot een door beide partijen ondertekende opdrachtbevestiging. De details van elke fase (wie doet wat wanneer), worden samen met u afgestemd

Stap 2. Specificatie

In deze stap zetten we de puntjes op de “i” voor wat betreft de exacte eisen en wensen voor de Facebook pagina. Dit leidt tot een set met functionele eisen en wensen

Stap 3. Realisatie

In deze stap wordt een werkende versie van de nieuwe Facebook pagina opgeleverd, een proefversie, versie 0.9

Stap 4. Oplevering

In deze stap zijn de opmerkingen en bevindingen uit stap 3 verwerkt en wordt een volledig werkende Facebook pagina opgeleverd

Stap 5. Onderhoud (optioneel)

Dit is de optionele fase na het opleveren van de Facebook pagina die moet leiden tot een blijvend werkende Facebook pagina met alle bijbehorende Apps, zowel technisch als functioneel

Resultaat

Het resultaat is een Facebook pagina waar u en uw bedrijf als kersverse eigenaar met recht trots op zult zijn en die kan leiden tot vele nieuwe klanten en meer bekendheid!

Onderhoud van uw Facebook pagina

Na realisatie van de Facebook pagina, moet de Facebook pagina natuurlijk wel goed blijven werken en moeten nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf doorgevoerd worden op uw Facebook pagina. Hiervoor kunt een onderoudsabonnement afsluiten (niet verplicht). Het onderhoud bestaat uit het volgende:

 • Technisch onderhoud van uw Facebook pagina (Facebook verandert namelijk continu)
 • Technisch onderhoud van de daarop geïnstalleerde Apps
 • 1x per jaar de mogelijkheid voor een aangepaste profielafbeelding en/of “thumbnail” (avatar)
 • 1x per jaar de mogelijkheid voor een aangepaste welkomstpagina (incl. informatie pagina na Like)
 • Ondersteuning voor technische en functionele vragen m.b.t. uw Facebook pagina

Voor het onderhoud van uw Facebook pagina kunt u helemaal zelf kiezen of u dit zelf wilt doen of aan ons uitbesteden. Tijdens de offerte fase kunt u dat beslissen. Nieuwe functionaliteit (na oplevering) wordt altijd als meerwerk gezien en apart geoffreerd.

Investering

Een Facebook pagina bij SocialMediaSucces kunt u al bestellen vanaf € 297,- excl. BTW. Het onderhoud wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar en kost € 27,- per maand excl. BTW.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of met ons in contact komen over uw nieuwe Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via 073 700 3401 of via het contactformulier.

Bestel hier uw Facebook pagina