De Top 10 Celebrities op Facebook (infographic)

Hier op Likeconomics kijken we geregeld wat de grootste en meest interactieve merken op Facebook zijn. Maar naast bedrijven zetten natuurlijk celebrities natuurlijk ook Facebook in om contact te onderhouden met hun fans. Go Globe heeft een infographic uitgebracht met de Top 10 celebrities per netwerk. De volledige infographic inclusief Twitter, Youtube en Google+ vind je hier maar wij beperken ons uiteraard tot de Top 10 celebs op Facebook. Hier staat Eminem met 59 miljoen fans boven Rihanna, Lady Gaga en Shakira.

Eminem heeft meeste fans op Facebook

Nederlandse lijst

De reden dat ik deze infograhic (deels) deel is dat we hier graag een Nederlandse versie van willen maken. Tiësto is met ruim 12 miljoen fans de absolute koploper voor collega-DJ Armin van Buuren met 4 miljoen fans. Ook Afrojack, Doutzen en Anouk hebben een grote fanbase maar verder…voetballers als Wesley Sneijder Twitteren zich een ongeluk maar stellen op Facebook niks voor. Daarom vragen we je hulp, weet jij Nederlanders met een fanpagina met veel fans? Laat het weten in de comments!

Lees het hele verhaal hier: Likeconomics.nl

Tags:

Meer over Erwin van Litsenburg

Erwin is adviseur & trainer op het gebied van Social Media. Hij ondersteunt bedrijven en professionals bij het zakelijke inzetten van o.a. Facebook, Twitter & Linkedin. Daarnaast maakt hij moderne websites met Wordpress die zijn aangesloten op Social Media.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter